Öster – Oddevold

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster imponerade under försäsongen, men sedan säsongsstarten har laget saknat utdelningar på deras prestationer. Smålänningarna har förvisso, bara en förlust på deras sex spelade ligaomgångar. Inför den sjunde ligaomgången har Öster, kryssat hälften av deras matcher. Man besitter spelare som Bergmark Wiberg, Rodic, Aliev. De har samtidigt kvalitet för att ta en plats som minst trea i tabellen.

Oddevold är nykomlingar i Superettan och har stått för en stark inledning på säsongen. Tre av deras sex matcher har resulterat i segrar, och den senaste kom förra helgen mot Sundsvall på hemmaplan. Laget övertygade inte speciellt mycket. utan försvarade tillslut hem en seger efter ett tight mål, redan i den första minuten. Nu får man rejält med motstånd och det är dessutom på resande fot.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsson.

  • Match: Öster – Oddevold
  • Spel: Öster (1)
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar