Djurgården – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården är kanske, hetaste utmanaren till Malmö denna säsongen. Inledningen har varit halvbra och klubben, har haft blandade resultat. Djurgården har utmanat storfavoriten två gånger redan, en gång i seriespelet och senast i cupfinalen. Laget har kommit förbi det tuffa spelschemat, och flertalet räknar med fina prestationer av Djurgården, särskilt på Tele2 Arena där laget alltid är starka.

Elfsborg behöver komma upp i en väldigt hög nivå igen. Det går inte att förvänta sig något bra på Tele2 Arena, för det behöver ett jobb och en prestation som är i toppen av deras förmåga. Elfsborg gjorde det otroligt bra mot Malmö, när man ställde sig lågt och ställde om. Lagets offensiv har varit si sådär under inledningen på säsongen, men senast visade man att det finns kvalitet för att göra mål även ikväll.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Elfsborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:30, 12/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar