Colorado – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche förlorade senaste matchen, och det tredjekvartfinalmötet mot Dallas med 4-1. Det innebär att Dallas leder matchserien med 2-1. Mycket talar för en sjunde avgörande match med tanke på hur spelet utvecklats hittills. Matcherna har varit otroligt tighta. Mycket talar för att Colorado kommer studsa tillbaka efter deras förlust här senast, samt ger hemmafansen lite segerglädje.

Dallas Stars har förlorat fem av sju matcher borta mot Colorado i Ball Arena. Colorado är och har under hela säsongen varit oerhört starka på hemmaplan. Avalanche var ett av seriens bästa lag på hemmaplan i grundserien och de vann båda sina hemmamatcher mot Winnipeg i överlägsen stil (5-2 och 6-2). Under 2024 har de endast förlorat två raka hemmamatcher. Jag tror att Avalanche kvitterar matchserien.

Jag spelar på Colorado ML till 1,78 @ ComeOn.

  • Match: Colorado – Dallas
  • Spel: Colorado ML
  • Odds: 1,78 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 03:30, 14/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar