BP – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brommapojkarna väntar besök från Djurgården den här torsdagskvällen. Gästerna är självklart numret vassare och framförallt större, men BP skall inte underskattas. Formsvackan är dock här, och BP har inte vunnit sedan matchen mot Halmstad för fem matcher sedan. Klubben spelar alltså under Engelmark och Mellbergs ledning och man kan verkligen säga, att det svänger gott om BP.

Djurgården har studsat tillbaka efter två raka förluster mot Malmö i både Allsvenskan, samt cupfinalen. Nu har man radat upp två raka vinster mot Elfsborg och Västerås. Djurgården har dessutom fått tillbaka flera alternativ på ytterplatserna när Wikheim är tillbaka i matchform. Han tillsammans med nyförvärvet Gulliksen kan bli väldigt fina som ytterspringare. Bergvall och Hummet bildar en slagkraftig offensiv.

Jag spelar på raka tvåan till 2,12 @ Unibet.

  • Match: BP – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar