Carolina – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Carolina Hurricanes hade tre raka förluster mot Rangers och med små marginaler. Laget har emellertid steppat upp och näst senast inkasserade hemmalaget en 4-3-seger, något Hurricanes följde upp med en bortaseger senast, 1-4. Matchserien är utjämnad till 2-3. Hurricanes har hemmaplan här och med tanke på matchseriens utveckling, är känslan att gästande Rangers har allt att förlora.

New York Rangers tre raka segrar, gjorde att d keopplade ett järngrepp om matchserien, och man hade således flera matchbollar. Med två förluster nu finns det helt klart en risk att det smugit in en rädsla av att man kan slarva bort detta, så min känsla är helt klart att hemmalaget gynnas av detta. Att Rangers också spelar denna match på bortaplan, i en sådan här viktig match, är också ett minus.

Jag spelar på Carolina Draw No Bet till 1,62 @ Nordicbet.

  • Match: Carolina – NY Rangers
  • Spel: Carolina DnB
  • Odds: 1,62 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar