Vancouver – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks hamnade på tredjeplatsen i Western Conference. Hemmalaget har varit den största överraskningen hittills, av lagen som är kvar i slutspelet. Laget besegrade Nashville Predators med 4-2 i matcher, och i denna matchserien har de utmanat Edmonton till en sjunde avgörande match. Oavsett utfall i detta möte har Vancouver stått för en bra säsong. Senast torskade Canucks med 5-1.

Edmonton Oilers slutade på femteplatsen i Western Conference. Senast tog gästerna en helt avgörande seger för att slippa gå på semester. Det blev också en bekväm seger med 5-1. När det gällde som mest klev lagets stjärnor fram. McDavid och Bouchard stod för tre poäng och Draisaitl för två. Enorm styrka att ha i viktiga matcher. Jag tror att lagets stjärnor kliver fram på nytt i detta möte.

Jag spelar på Edmonton inklusive övertid/straffar till 1,64 @ Svenska Spel.

  • Match: Vancouver – Edmonton
  • Spel: Edmonton (ÖT/Straffar)
  • Odds: 1,64 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 21/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar