Atalanta – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Atalanta brukar inte vara bortskämda med titelmatcher, men här spelas den andra på dryga veckan och italienarna behöver ladda om. Laget ställs mot ett av världens bästa fotbollslag denna säsong. De tyska motståndarna ser dessutom oslagbara ut och på förhand är chanserna till Atalanta-titel inte speciellt stora. Troligen kommer klubbens offensiv också vara för tunn i Europa League-finalen.

Bayer Leverkusen har gjort en strålande säsong och lyckats förlänga med coach, Xabi Alonso. Frågan är om han får behålla sina stjärnor i Florian Wirtz, Jeremie Frimpong, Patrick Schick med flera. De har varit oslagbara under säsongen. Detta är såklart en stor dag för både Atalanta och Leverkusen, men känslan är att tyskarna har ett helt annat lugn och ett helt annat självförtroende inför uppgiften.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ Unibet.

  • Match: Atalanta – Leverkusen
  • Spel: Leverkusen (2)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar