Sverige – Finland

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sverige kommer till kvartfinalen med bra självförtoende. Svenskarna har nämligen vunnit alla matcher i gruppspelet. Svenskarnas motstånd har emellertid inte, hållit speciellt hög nivå sedan premiärmatchen mot USA. Troligen kommer Sverige även med ett bra tryck i benen, eftersom de inte är lika slutkörda som många andra lag. Spelmässigt har man vunnit matcherna, trots sämre att de gjort sämre insatser.

Finland kommer till kvartsfinalen med enbart 10 poäng på 7 spelade matcher i gruppspelet. Finland har verkligen en svag upplaga detta år. Laget har som vanligt en stabil backsida och målvakter som räddar puckar som dem ska, men jag tycker ändå att det saknas något. NHL-spelarna som skulle förstärka, är inga större förstärkningar alls. Jag tror Finland får det tufft mot ett formtoppat Tre Kronor.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ betsson.

  • Match: Sverige – Finland
  • Speltips: Sverige (1)
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:20, 23/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar