AIK – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

AIK har tappat formen under sistone. Torsken i Stockholmsderbyt mot Hammarby senast, hade mycket mer att önska. Detta tyckte iallafall spelarna själva och deras fans. Ikväll väntar en match där AIK-fansen, förväntar sig bättre insatser. I senaste matchen slängde Henning Berg fram en överlevnadstaktik. AIK spelade då väldigt passivt. Förmodligen kommer de inte heller spela någon offensiv fotboll nu ikväll.

IFK Göteborg tog en mycket viktig seger mot Mjällby senast. Segermålet gjordes av Gustaf Norlin i den sista ordinarie spelminuten. Det stärker såklart Blåvitt under en tyngre tid, men något som inte stärker laget är alla avbräck. Under veckan klev Gustav Svensson av, den viktigaste spelaren i Blåvitts defensiva linje och innan dess saknar man Andreas Pyndt, Arbnor Mucolli och Laurs Skjellerup bland andra. 

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,82 @ ComeOn.

  • Match: AIK – IFK Göteborg
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,82 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:10, 27/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar