Florida – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers slutade på tredjeplatsen i Eastern Conference, med 110 inspelade poäng. Panthers har under slutspelet, besegrat Tampa Bay med 4-1 i matcher, och Boston med 4-2 i matcher. Hemmalaget har ett starkt lag med Tkachuk och Barkov i spelartruppen. I senaste matchen var Panthers bättre och dem vann bland annat skottstatistiken med 37-23. Panthers förlorade emellertid matchen i förlängning.

New York Rangers vann grundserien, fyra poäng före Florida. I slutspelet har laget slagit ut Washington med 4-0 i matcher, och Carolina med 4-2 i matcher. I första matchen lev det förlust mot Florida med 0-3, men sedan har man tagit två raka segrar, båda i förlängning. I senaste matchen tyckte jag dock man såg en aning trötta ut, och jag tror man få svårt att vinna även denna match på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ expekt.

  • Match: Florida – NY Rangers
  • Speltips: Florida (1)
  • Odds: 2,00 @ expekt
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar