Breidablik – Vikingur

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Breidablik hittas på andraplats i den isländska högstaligan. Hemmalaget har vunnit fyra av senaste fem ligamatcherna. Ikväll spelas toppmatch på Kópavogsvöllur mot förstaplacerade Vikingur, som besitter en forna Degerforsförsvarare, Oliver Ekroth i laget. 2023 var det Vikingur som skulle ta hem guldet, precis som 2021. 2022 lade dock Breidablik beslag på sin andra titel någonsin.

Vikingur Reykjavik är som sagt tabelletta och gästerna har bara förlorat en av åtta matcher så här långt. Vikingur toppar tabellen med tre poängs försprång ner till hemmalaget som man även besegrade när lagen möttes i Reykjavik i slutet av april. Senast vann Vikingur med klara 4-1. De senaste mötena lagen emellan har varit målglada. De senaste fyra matcherna har slutat med mer än tre mål.

Jag spelar på över 3,25 mål till 1,86 @ Svenska Spel.

  • Match: Breidablik – Vikingur
  • Speltips: Över 3,25 mål
  • Odds: 1,86 @ Svenska Spel
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 22:15, 30/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar