NY Rangers – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers förlorade senaste tillställningen på bortaplan, efter förlängning. Matchen slutade 3-2 till Florida och en utvisning blev avgörande. Efter två matcher på bortaplan är Rangers tillbaka i Madison Square Garden. Laget besitter en stabil spelartrupp, som laget även visade i grundserien. Att Rangers ska vara underdogs på hemmaplan, var oväntat. Vesey saknas i matchen.

Florida Panthers tog alltså en viktig förlängningsseger senast, där Reinhart avgjorde i powerplay. Detta betyder att matchserien numer är lika (2-2) istället för 3-1, så detta var nog en rejäl lättnad för laget. Till skillnad mot senast, är det bortamatch som väntar och visst har man gjort det ruskigt starkt på bortais under säsongen. Här möter Panthers dock ett av ligans absolut bästa hemmalag.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,63 @ bethard.

  • Match: NY Rangers – Florida
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,63 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 31/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar