Edmonton – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers har möjligheten, att säkra en finalplats i nattens tillställning. Efter deras 1-2-underläge i matcher har Edmonton plockat två raka segrar, samt skaffat matchboll i matchserien. Edmonton har läge att avgöra på hemmaplan. Lagets två senaste insatser har varit imponerande. De slutade 5-2 och 1-3. I senaste matchen visade hemmalaget hur produktiva klubben är i powerplay.

Dallas Stars är riktigt illa ute nu efter två raka förluster, och nu är det bara seger som gäller annars tar säsongen slut. De två senaste matcherna har Edmonton även varit det bättre laget, och man har haft svårt att stänga ner den skickliga offensiven. Dessutom är det även bortaplan som gäller här, och man möter ett lag som imponerat rejält på hemmais under säsongen. 

Jag spelar på Edmonton ML till 1,71 @ bet365

  • Match: Edmonton – Dallas
  • Speltips: Edmonton ML
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 3/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar