Belgien – Montenegro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Belgien har imponerat under Domenic Todescos ledning. Under Tedesco har laget tagit åtta segrar samt kryssat fyra, alltså obesegrade. Hemmalaget kommer till EM med en spännande trupp. Belgien behöver samtidigt har en presterande offensiv, då jag fortsatt tycker defensiven är lite väl svag. Laget har spelare som De Bruyne, Lukaku och Trossard. Laget behöver se till att dessa presterar i EM.

Montenegro blev besegrade av Ungern och Serbien i EM-kvalet och får därmed se det här mästerskapet från sidan. Gästerna slutade på tredjeplatsen i gruppen, vilket också kändes ganska väntat på förhand. Det är absolut inget dåligt landslag som Belgien ställs emot, men jag har väldigt svårt att se hur man ska kunna stå upp emot ett motiverat Beligen. Här borde Belgien dominera matchbilden.

Jag spelar på Belgien -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Belgien – Montenegro
  • Speltips: Belgien -1,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar