Holland – Kanada

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holland har under Ronald Roeman, plockat fram en spännande spelartrupp till det här mästerskapet. Nederländerna möter tufft motstånd i EM, där Polen, Österrike, och giganterna Frankrike väntar. Denna afton väntar Kanada, som laget bör kunna straffa hårt. Jag gillar offensiven som Holland kan matcha, där Memphis Depay och Cody Gakpo är de stora stjärnorna hos nederländska truppen.

Kanada ska också spela ett stort mästerskap, Copa America. Laget inleder mästerskapet mot Argentina, och utöver världsmästaren, väntar Peru och Chile i gruppen, två överkomliga motståndare. Me då måste det stämmer för Alphonso Davies och gubbarna i Kanada. Det här blir ett tufft genrep och det är tydligt att landslaget vill matchas mot väldigt tunga motståndare redan innan man reser mot Copa America.

Jag spelar på Holland -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ ComeOn.

  • Match: Holland – Kanada
  • Speltips: Holland -1,0 (AH)
  • Odds: 1,67 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar