Belgien – Kanada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Belgien dominerade VM-kvalet från start och knep gruppsegern med fem poäng till grupptvåan Wales. Belgarna övertygade med sex segrar samt två oavgjorda på åtta spelade gruppspelsmatcher. De mötte visserligen inget tuffare motstånd, belgarna visade dock deras överlägsenhet, med 25 gjorda mål. Laget har en hel del kvalitet i dess trupp med Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois och bröderna Hazard.

Kanada gjorde ett väldigt starkt kvalspel och var välförtjänta av avancemanget. De såg oerhört stabila ut och vi vill inte ta något ifrån deras prestationer, men samtidigt mötte de flera lag som håller en relativt låg nivå. Det är fortsatt osäkert ifall Kanadas storstjärna Alphonso Davies är redo att starta. Kanada är duktiga, men de har fortfarande oerhört lite erfarenhet från en sådan här situation.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ expekt.

  • Match: Belgien – Kanada
  • Spel: Belgien (1)
  • Odds: 1,58 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar