Portugal – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal har tagit fram en stark och slagkraftig trupp inför mästerkapet. Nationen förfogar över spelare som Christiano Ronaldo, Rafael Leao, samt Diogo Jota. Även alternativ som Conceicao, Pedro Neto, och Joao Felix. På mittfälltet finns spelarna Bernardo Silva och Bruno Fernandes. Portugal är en guldkandidat och kan såklart hota landslag som England, Tyskland och Frankrike.

Kroatien har ett gäng starka spelare i den här truppen, men de har blivit aningen ålderstigna. Laget litar mycket på Josko Gvardiol, Luka Modric, Mateo Kovacic, Ivan Perisic, samt Andrej Kramaric. Samtidigt har dessa spelare som haft sin bästa tid i karriären redan, bortsett från Gvardiol som har det just nu. jag kan inte se hur kroaterna skall kunna hota de större landslagen den här gången.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Portugal – Kroatien
  • Speltips: Portugal (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:45, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar