Slovakien – Wales

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slovakien hamnade i en ganska tacksam EM-grupp. Förmodligen kommer man inte hindra Belgien från att vinna gruppen, men Rumänien och Ukraina ska dem kunna störa i kampen om andraplatsen. Laget hamnade i en ganska enkel kvalgrupp med Liechtenstein, Bosnien, Luxemburg, samt Island. 22 tagna poäng på 10 matcher är samtidigt stabilt. Hemmalaget bör såklart inte underskattas här.

Wales gjorde ett skapligt kval och slutade trea i gruppen som bara innehöll fem lag. Turkiet och Kroatien la beslag på direktplatserna. Wales fick chansen att ta sig till EM via play-off och efter 4-1-krossen mot Finland hade man bra läge att fixa biljett, men precis som Grekland så snubblande man på målsnöre då man föll på straffar mot Polen. Truppläget ser bättre ut för Slovakiens del.

Jag spelar på Slovakien +0 (Asian Handicap) till 1,58 @ bet365.

  • Match: Slovakien – Wales
  • Speltips: Slovakien +0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar