Tjeckien – Makedonien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tjeckien spelar mot Portugal, Turkiet och Georgien i EM. Förberedelserna är viktiga och samlingen har redan innan mötet med Nordmakedonien börjat lovande. Laget producerade sju mål på Malta och fick en mycket bra start på samlingen (7-1). Man behöver, höja självförtroendet inför mästerskapet. Senast vilade hemmalaget flera stjärnor till denna tillställning, och de bör gå för seger här.

Nordmakedonien har gått in i en ny era efter Goran Pandev. Dessvärre finns det ingen lysande framtid för Nordmakedonien, då det saknas unga spelare vars framtid är ljus. Leipzig-mittfältaren Eljif Elmas och Rayo-målvakten Stole Dimitrievski finns i laget och bidrar med lite rutin från större ligor. Motivationen och inställningen är klart högre i hemmalaget. Schick och gubbarna i offensiven blir avgörande.

Jag spelar på Tjeckien -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Tjeckien – Makedonien
  • Speltips: Tjeckien -1,0 (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 10/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar