Florida – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers vann inledningsmatchen av Stanley Cup-finalen. Bobrovsky gjorde en fenomenal insats i kassen. Bobrovsky stoppade hela 32 skott och flertal frilägen och var en stor anledning till, att Panthers kunde bevara ledningen under hela den matchen. Oilers skapade flertalat chanser, men lyckades inte få utdelning och inatt är gästerna såklart ute efter revansch.

Edmonton Oilers har imponerat på bortais under slutspelet. Edmonton har vunnit sex av de tio spelade matcherna. Även om de förlorade match ett mot Florida så talar historiken för att Pilers kommer ta hem match två. Oiler har nämligen inte förlorat två raka bortamatcher under hela slutspelet utan har svarat upp varje förlust på bortaplan med en vinst på bortaplan.

Jag spelar på Edmonton ML till 2,06 @ expekt.

  • Match: Florida – Edmonton
  • Speltips: Edmonton ML
  • Odds: 2,06 @ expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar