Italien – Albanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Italien hamnade förmodligen i EM:s tuffaste gruppspel, och det gäller att vinna den inledande matchen mot Albanien. Italienarnas fokus ligger återigen på defensiven. Detta hoppas nationen ska bli vinnande i mästerskapet. Fokuset ligger på Bastoni, Mancini och Darmian bland andra. Laget blir pressade att leverera redan ikväll för chans till avancemang. Därav måste Italienarna också våga ta risker.

Albanien tog sig till EM och uppnådde därför sitt stora mål för året. Sedan lottades de mot tuffa Italien, Spanien och Kroatien. Då blev målsättningen på själva mästerskapet inte lika hög. I det här laget är det Armando Broja, Kristjan Asllani, Elseid Hysaj, Berat Djimsiti och Thomas Strakosha som sticker ut. Men annars kommer de få det tufft när man blickar över truppbygget och jämför med motståndarna.

Jag spelar på Italien -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ Leo Vegas.

  • Match: Italien – Albanien
  • Speltips: Italien -1,0 (AH)
  • Odds: 1,60 @ Leo Vegas
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar