Österrike – Frankrike

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Österrike har toppat formen inför detta mästerskap. Serbien har besegrats och de kryssade dessutom mot Schweiz i Sankt Gallen. I båda drabbningar nätade Leipzig-anfallaren Christoph Baumgartner. Inför bataljerna mot Nederländerna och Polen, handlar allting om bra resultat. Det är man mer än kapabla till, främst pga. att det finns en stabil försvarslinje hos dem rödklädda.

Frankrike besitter en av världens bästa fotbollsspelare, Kylian Mbappe och Les Bleus kan gå hela vägen till final. I matchen mot Luxemburg stod Mbappe för två assist och gjorde 3-0-målet. Didier Deschamps trupp lyckades dock inte bryta ner Kanada sist, som dessförinnan torskade med 0-4 mot Nederländerna. Franska defensiven håller en världsklass med Arsenal-stjärnan William Saliba som general.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,20 @ Leo Vegas.

  • Match: Österrike – Frankrike
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ Leo Vegas
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar