Skottland – Schweiz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skottland blev utspelade i premiären mot Tyskland. Skottarna gjorde turneringens kanske sämsta insats hittills och noterbart efter premiärmötet, är att prestationen knappt nämns. Tyskarnas stabila seger har uppdagats, medans Skottland trots allt kommit undan en hel del kritik, givet att tyskarna, såg väldigt bra ut. Samtidigt såg kvällens motstånd vassa ut i deras premiärmöte. Detta kan bli tufft för Skottland.

Schweiz stod för en stark instats i premiärsegern mot Ungern. Schweiz öppnande stabilt mot Ungern i premiären och i till halvtid hade laget redan plockat på sig en två-måls ledning. Det förvaltade Schweiz sedermera bra även fast Ungern reducerade, vann de i slutändan välförtjänt med 3-1. De tog ett stort steg mot avancemanget och chanserna ser goda för ytterligare en trepoängare ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Skottland – Schweiz
  • Speltips: Skottland (1)
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar