Danmark – England

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark fick en drömstart i premiärmötet mot Slovenien, efter Christian Eriksens mål med 17 minuter spelade. Kvitteringen kom med kvarten kvar av matchen, och känslan var nästan att Slovenien tillslut var närmare segern än Danmark. Dem var spelmässigt förande och har spelare som individuellt håller hög nivå. Danmark får kanske inte tillräcklig utdelning med takitiken laget hade senast.

Englands match mot Serbien slutade 1-0 och tre poäng var väl det viktigaste, men spelet lämnade enligt många betydligt mycket mer att önska. Efter det relativt tidiga 1-0 målet kändes det som man slog av på takten och mer försvarade den 1-0 ledningen man hade snarare än att gå för fler. Defensivt såg de dock solida ut, men anfallsmässigt finns det mer att önska. Här tror jag England kommer styra matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ expekt.

  • Match: Danmark – England
  • Speltips: England (2)
  • Odds: 1,74 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar