Polen – Österrike

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Polen förlorade inledningsmatchen mot Nederländerna, med 1-2. Landet saknade sin storstjärna Robert Lewandowski. Polackerna fick emellertid en drömstart med mål av Lewandowskis ersättare Adam Buksa redan efter 16 minuter. En snackis är naturligtvis om Lewandowski kommer kunna spela och om han är tillräckligt fit för att starta, eller om de kör på med Buksa från start.

Österrike förlorade även dem sin första match. Förlusten kom mot favoriten Frankrike (0-1). Maximilian Wöber var otursgubbe när han skarvade in bollen i egen bur. Frankrikes stjärna Kylian Mbappe borde dock ha satt ett mål bakom Patrick Pentz, men brände ett friläge och för Österrikes del skapades inte mycket av värde framåt. Christoph Baumgartner var väl den som såg bäst ut offensivt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,81 @ betsson.

  • Match: Polen – Österrike
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar