Belgien – Rumänien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Belgien inledde mästerskapet med 0-1-förlust, mot Slovakien. Förlusten var såklart väldigt oväntad och Belgarna som rankas högt inför turneringen, gjorde inte heller mål. Det var en stor besvikelse självklart och nu ikväll gäller tre poäng. Chansen till ett avancemang genom en seger eller fyra poäng, är ju väldigt svår. Deras offensiv med storstjärnorna Lukaku och De Bruyne inblandade blir avgörande.

Rumänien gjorde en otrolig premiär mot Ukraina och det är kanske den matchen som sticker ut såhär långt. Många andra matcher har inte haft samma underhållningsvärde. Rumänien spelade frejdfullt och kanske öppnar det upp för en svängig match även mot Belgien. Belgien kommer skapa målchanser här ikväll och rumänerna kan mycket väl straffa ett oprövat försvar hos Belgien.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,73 @ bet365.

  • Match: Belgien – Rumänien
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar