Albanien – Spanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Albanien har motbevisat många hitills i detta mästerskpa. Kanske inte spelmässigt men resultatmässigt. Albanien förlorade med uddamålet mot Italien, och lyckades kriga till sig en kvittering på stopptid mot Kroatien. Albanien siktar naturligtvis mot tredjeplatsen, men som många förstår blir det väldigt tufft att slå spanjorerna, när det gäller som mest. Spanjorerna är helt enkelt alldeles för bra.

Spanien har tagit saken i egna händer och övertygat rejält i dödens grupp. Både Italien och Kroatien har varit lättare historier än vad man förväntade sig och Spanien har onekligen sett lovande ut. Snart väntar ett slutspel och väl där lär de växla upp rejält. Innan dess har de dock Albanien kvar att möta i gruppen, i ett läge där man redan är klara för slutspel. Här kan spanjorerna spela ut.

Jag spelar på raka tvåan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Albanien – Spanien
  • Speltips: Spanien (2)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar