Frankrike – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike spelade oavgjort mot Nederländerna och har inkasserat fyra poäng efter två två matcher. Här väntar gruppens svagaste motstånda, och undertecknad tror, att fransmännen också kommer inkassera en bekväm seger. Senaste ersatte laget Mbappe på ett oväntat sätt. Olivier Giroud kan bli ersättare den här gången. Enligt förväntade startelvor ska Kylian Mbappe vara med i elvan.

Polen har varit svaga under mästerskapet och senast blev polackerna utklassade av Österrike, trots att Robert Lewandowski vara tillbaka i startelvan. Att storstjärnan var tillbaka hjälpte inte speciellt mycket och noterades endast i protokollet när han tog ett gult kort. Det skall nämnas att Lewandowski kommer till det här mästerskapet med ett lite tyngre år i kroppen. Barcelona har inte haft någon succésäsong.

Jag spelar på Frankrike -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,87 @ bethard.

  • Match: Frankrike – Polen
  • Speltips: Frankrike -1,5 (AH)
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar