Tyskland – Danmark

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland kommer till denna åttondelsfinalen som favoriter. Värdnationen har stort stöd från läktaren, samtidigt som de har presterat på planen. Tyskarna rivstartade mästerskapet med en imponerande 5-1-seger mot Skottland och man har fortsatt på den inslagna vägen. Offensiven ser riktigt stark ut. Wirtz och Musiala kan skapa chanser helt på egen hand, och de bjuder på en underhållande fotboll.

Danmark slutade på andraplatsen i gruppspelet. Det var egentligen inget lag som övertygade i gruppen, därmed räckte tre poäng för att ta sig vidare. Det blev antalet gula kort som skulle avgöra att Danmark slutade framför Slovenien. Danmark stod för en fin insats i matchen mot favoriten England (1-1). I det stora hela har dock Danmark sett ganska mediokra ut, särskilt i sista tredjedelen.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Tyskland – Danmark
  • Speltips: Tyskland (1)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar