Frankrike – Belgien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike tillhörde förhandsfavoriterna inför mästerskapet, men har inte presterat som förväntat. Laget har precis som för flertal andra större nationer, haft problem anfallsmässigt. Försvarsmässigt tycker jag det har varit godkänt. Det har även varit nödvändigt då anfallsspelet inte sett ut som det brukar. Laget besitter dock kvalité och förmodligen kommer de ta fram dessa ikväll.

Belgien kommer även dem från ett rätt svagt gruppspel. Belgien slutade på fyra poäng och tog sig med nöd och näppe vidare till detta slutspel. Likt Frankrike är Belgien betydligt mycket bättre än man hittills visat, men frågan är om högstanivån är lika hög, samt om lägstanivån är tillräckligt hög för att stå upp mot giganterna. Jag tror det blir tufft för Belgien mot Frankrike i slutspel.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ betsson.

  • Match: Frankrike – Belgien
  • Speltips: Frankrike (1)
  • Odds: 1,95 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar