Österrike – Turkiet

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrike lyckades avancera vidare till åttondelsfinal från tufft gruppspel som etta, och de har verkligen överraskat. I avslutande matchen mot Nederländerna kunde de vinna med spelare som, Konrad Laimer, Christoph Baumgartner, Florian Kainz, Andreas Weimann och Michael Gregoritsch på bänken. Österrike och deras trupp är lite väl underskattade och det är allt för ofta som den blir det.

Turkiet gjorde jobbet som krävdes och slog lagen turkarna behövde slå i gruppspelet. Deras förlust kom mot Portugal och segrarna kom mot Tjeckien, samt Georgien. Nyckelspelaren heter Hakan Calhanoglu och det har synts väldigt klart såhär långt. Turkiet saknar en målskytt som står för majoriteten av målen, det har man inte. Österrike ser väldigt heta ut för tillfället och har goda chanser till avancemang.

Jag spelar på raka ettan till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Österrike – Turkiet
  • Speltips: Österrike (1)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar