Eskilsminne – Olympic

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Eskilsminne kommer till mötet med stabil form. Hemmalaget är obesegrade i sina sju senaste matcher, där Eskilsminne vunnit fem av dessa. Helsingborgarna hittas på fjärdeplatsen i tabellen, och krigar med Falkenberg, Lund och Torn i toppen av söderettan. Eskilsminne har konstigt nog en negativ målskillnad, trots att klubben återfinns i toppstriden. Formen är dock god inför denna matchen.

Olympic ligger desto mer pyrt till. Tolva ligger man för tillfället med endast en poäng ner till de negativa kvalplatserna. Gästerna kommer senast från en torsk mot Oskarshamn som ligger på en av de negativa kvalplatserna. Ett tufft slag, där siffrorna skrevs till hela 4-1 i slutändan. Olympic varvar uddamålssegrar med rätt stora förluster. Skillnaden mellan dessa två lagen är rätt tydlig.

Jag spelar på raka ettan till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Eskilsminne – Olympic
  • Speltips: Eskilsminne (1)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar