Spanien – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spanien möter hemmanationen Tyskland ikväll och inför denna kvartsfinalen finns inte någon självklar favorit. Spanjorerna har imponerat mest och deras underbarn Lamine Yamal och Nico Williams har haft suverän form. Frågan är om Spanien kan hålla samma hög nivå mot en annan guldkandidat, Tyskland. Kroaterna och Italien gjorde inte något speciellt bra gruppspel.

Tyskland får ett väldigt tufft motstånd i kvartsfinalen. Spanien har överraskat väldigt positivt och klättrat upp som en ren och skär guldkandidat under mästerskapets gång. Tyskarna har den största fördelen här och det är givetvis att få spela på hemmaplan. Där på följer dock en otrolig press. Mot det här starka motståndet, kan inte Tyskland ta allt för stora risker. Jag tror på en målfattig historia.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,79 @ ComeOn.

  • Match: Spanien – Tyskland
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,79 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 5/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar