Värnamo – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo genrepade mot Hammarby och såg då pigga ut. Smålänningarna hade en välbehövlig vila inför senaste matchen. Dem tillhörde det absoluta bottenskiktet av tabllen under vårsäsongen. Enes Mravac har som klubbens förra tränare, Hellberg, en spelfilosofi som är offensivt lagd. Detsamma gäller blåvitts nya tränare. Det här blir säkert en spännande match, trots viktigheten av matchen för båda lagen.

IFK Göteborgs förra tränare Jens Askou lämnar för Sparta Prag och Stefan Billborn ersätter honom. IFK:s spel har från och till sett väldigt bra ut, men målskyttet och spelet i offensiven har varit svagare. Där har blåvitt sitt största problem och Billborn får hoppas att han, tillsammans med den assisterande tränaren, Joakim Björklund, får igång en anfallare. Ett offensivt blåvitt kan samtidigt bli sårbara bakåt.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Värnamo – IFK Göteborg
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar