Norrköping – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping behövde förmodligen en månads vila efter vad Andreas Alms manskap har presterat totalt. Efter 12 omgångar har östgötarna bara inkasserat elva pinnar. Formen är urusel med fem förluster på senaste sex ligamatcherna. Det innebär att Norrköping placeras på nästjumboplats i Allsvenskan. Värst har försvaret varit och 32 insläppta mål vittnar såklart om att de besitter en svajig defensiv.

Djurgården förlorade matchen innan uppehållet. Dessförinnan hade klubben plockat sex raka segrar. I och med nederlaget mot Bajen, tappade de andraplatsen, vilket gör att det är sju poäng upp till Malmö, som har spelat en match mer. Deras bortafacit är utmärkt med segrar i alla försök utom mot AIK. Deniz Hümmet är lagets bästa målskytt med 6 fullträffar i ligaspelet. Även Tokmac Nguen har varit bra.

Jag spelar på raka tvåan till 1,76 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Djurgården
  • Speltips: Djurgården (2)
  • Odds: 1,76 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar