Spanien – Frankrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spanien har verkligen imponerat i denna turnering. Spanjorerna satte bland annat stopp för tyskarna i senaste matchen. Ikväll väntar guldtippade Frankrike. Spanien saknar deras försvarare Le Normand och Carvajal samt mittfältare Pedri, som gick av skadad senast. Tre tunga tapp, men Spanien har ersättare som Jesus Navas och Nacho Fernandez i backlinjen, medans Pedri lär ersättas av Dani Olmo.

Frankrike har tagit sig till semifinal utan att ens komma upp i nivå. Fransmännen har inte fått fart på sin offensiv, där Kylian Mbappe mest drar uppmärksamhet för sin ansiktsmask än något annat. Han är dock den enda i Frankrike som gjort mål, dock från straffpunkten, annars är det självmål som tagit Frankrike dit man är under tisdagskvällen. Några spelmål har de själva inte producerat ännu.

Jag spelar på Spanien Draw No Bet till 1,80 @ Pinnacle Sport.

  • Match: Spanien – Frankrike
  • Speltips: Spanien DnB
  • Odds: 1,80 @ Pinnacle
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar