Elfsborg – Paphos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg slutade på andraplats i Allsvenskan förra säsongen, och får därmed spela kvalspel ute i Europa. Tränaren Oscar Hiljemark har en trupp som alltid går för en trepoängare. Elfsborg förlorade mot Malmö, och Göteborg innan uppehållet, men reste sig i omstarten. Brommapojkarna skulle besegras med 3-0. IFE:s mål gjordes av Simon Hedlund, Michael Baidoo, samt Eggert Aron Gudmundsson.

Paphos är inget storlag på Cypern. Gästerna slutade på femteplatsen i slutspelstabellen. Däremot vann laget den cypriotiska cupen med 3-0 över Omonia. Även om de saknar rutin i dessa sammanhang finns det kvalité fram i banan, med brassen Jairo, som har nätat 32 gånger på de två senaste säsonger. Samt svensken Muamer Tankovic. Jag tror Elfsborg kommer till detta möte med bra självförtroende.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Elfsborg – Paphos
  • Speltips: Elfsborg (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar