Washington – Boston

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals är regerande Stanley Cup-mästare och för tillfället innehas en fjärdeplats i den östra konferensen. Hemmalaget har emellertid bara tre segrar på de tio senaste matcherna. Laget har levererat bra offensiv hockey, men har såklart stora brister i defensiven som resulterat i en stagnerad poängskörd. Senast tog de självklart en välbehövlig seger mot topplaget Calgary Flames.

Boston Bruins som inledde säsongen i absolut högsta tempo, har faktiskt tappat topp tre placeringen i Atlantic Division och erhåller just nu endast sin slutspelsplats genom Wild Card. Formen och inte minst spelet ser knackigt ut och laget ser inte ut att ha alla delar i harmoni. De har radat upp tre raka torskar och har bara elva inspelade poäng på de senaste tio senaste matcherna.

Jag spelar på Washington +0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Washington – Boston
  • Speltips: Washington +0 (AH)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/2

Unibet21000 krSpela här!
SpelbolagBonusLänk