Newcastle – Swansea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ytterligare 5 matcher ska spelas under denna Premier League-lördag där vi nu ska röra oss norrut och till St. James’ Park där både heder och överlevnad står på spel. Newcastle befinner sig i en väldigt negativ trend och ska nu göra upp med ett Swansea som nu är farligt nära det där strecket nedåt som en handfull lag vill undvika. Även om båda lagen kommer från sviktande resultat så väljer jag att gå det gänget som i sin helhet har varit mindre svagt och som jag i slutändan vill jag större poängchanser. Bortalaget garderas.

Newcastle nollades på nytt och förlorade återigen. Bortamötet med Stoke blev inte heller någon höjdare för Magpies som inte har fått med sig några poäng från sina 4 senaste ligamatcher där man inte heller har lyckats göra något mål framåt. Hemmalaget, som var riktigt vasst innan årsskiftet, står inte alls att känna igen och raset i tabellen hade varit än mer tydligt om det inte hade varit för den fina säsongsinledningen. Managern Alan Pardew, som fortfarande avtjänar en längre avstängning, har haft svårigheter med att motivera sitt manskap som agerar håglöst och utan någon större karaktär, och hemmabanan St. James’ har inte varit till någon större hjälp där supporterskaran har lagt större energi på att protestera mot ledningen. Newcastle, som egentligen inte har någon placering att spela för, har nu förlorat 12 av sina 17 senaste tävlingsmatcher. I 12 av dessa matcher har man även nollats, något försäljningen av spelmotorn Yohan Cabaye och skadan på målskytten Loic Remy får ses som bidragande orsaker. Hemmalaget har alltjämt frågetecken på nyckelspelarna Remy och Debuchy. Båda har återvänt till träning och närmar sig matchspel men kan eventuellt tvingas stå över även här. Ytterligare tveksamheter kring Ben Arfa och Taylor som kommer testas under dagen. Sedan tidigare stryks även Sissoko, Santon lillebror Ameobi och Obertan.

Swansea såg ut att vara på gång med ett par riktigt bra prestationer inför månadsskiftet men har inte lyckats få med sig några resultat på slutet. Dubbla 1-0 förluster mot Hull och Chelsea, den senare när man tvingades spela med en man mindre i dryga 75 minuter. Avståndet ner till nedflyttningsstrecket är nu inte större än 3 poäng och att man nu måste slåss för att placera sig på säker mark får ses som en klar missräkning, något som bidrog till att Michael Laudrup blev den första managern i klubben att sparkas på närmare 10 år, för ett cupmästarlag från fjolåret som även har fått delta i europeiskt cupspel under den här säsongen. Det senare har dock satt sina spår där man har saknat bredden för att kunna tävla på två fronter, samtidigt börjar det ljusna något sett till antalet spelare man numera har tillgängliga vilket jag hade velat se som en av anledningarna till att poängproduktionen kan vridas upp till slutspurten. Bortalaget kommer till spel utan Chico som är avstängd, i övrigt är truppen intakt. Swansea, som har 3 raka på hemmalaget, borde vara ett par poäng bättre än sin tabellplacering. Att jämföra med ett antal av konkurrenterna kring närliggande positioner, och även motståndet här, är man relativt tryggt i sitt grundspel med en spelidé därtill och dagens uppgift får nog ses som fullt överkomlig. Medan bortalaget är högmotiverat ser Newcastle aningen avslaget ut och det känns vettigt att spela emot hemmalaget på nytt.

Medelinsatsen testas på Swansea med ett asian handicap (0), dvs bortalaget att vinna matchen men med insatsen åter vid ett oavgjort resultat.

  • Match: Newcastle – Swansea
  • Spel: Swansea +0 (AH)
  • Odds: 1,98 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 19/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar