Forward – Valsta Syrianska

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sjundeplacerade Forward tar här emot nästjumbon och konkurshotade Valsta Syrianska i en sista match inför sommaruppehållet. Jag tar ställning här och väljer ett intressant spel, häng på!

Forward hade som målsättning inför säsongen att vara bland de 7 bästa lagen inför sommaruppehållet och just nu innehar man just sjundeplatsen i tabellen. Man måste dock vinna den här matchen för att säkra den och kanske även avancera till sjätteplatsen. Man har 3 segrar på lagets 5 senaste matcher och nu har laget äntligen fått ordning på sitt hemmaspel som varit lagets styrka de senaste säsongerna. Man har besegrat femteplacerade Vasalund med 2-1 och 10e placerade Nyköping med 2-1 i lagets två senaste hemmamatcher. Forward är normalt starka hemma på Trängens IP och även om man inte har lika imponerade hemmafacit den här säsongen som tidigare säsongerna så är man hur som helst svåra att möta. Nu har man en riktigt bra chans att ta en ny trepoängare mot svaga Valsta Syrianska.

Valsta Syrianska hotas av konkurs och inför den här matchen är det inte löst utan spelarna kan rent av göra sin sista match tillsammans här och en sådan oro gör knappast att man kan prestera på topp! Det märktes inte minst senast i 1-3 förlusten mot Brage att spelarna börjar tröttna och ”tappa huvudet” i matcherna. Formen är genomusel med 1 seger på 10 matcher och förlust i 7 av lagets 8 senaste matcher… På bortaplan har man 5 raka förluster bakom sig och de 3 senaste bortamatcherna har slutat med förlust och över 2.5 mål i matchen… Man har många problem på planen då man har märkbart svårt i uppspelsfasen där man ofta tappar boll och slår bort enkla passningar vilket resulterar i kontringar och baklängesmål. Försvarsspelet håller ingen högre nivå, 29 insläppta mål vittnar om det (Flest i Division 1 södra och Norra), utan man står ofta felplacerade och tar fel beslut, framförallt på fasta situationer där man släppt in flera enkla mål. Man saknar endast Matt Whatley i den här matchen. Valsta Syrianska har ändå viss spetskapacitet i laget och en spelare som Sencer Soguk kan utan tvekan peta in en boll här, han ligger delad etta i skytteligatoppen med sina 7 mål den här säsongen.

Jag väljer att spela hemmaseger och över 2.5 mål då det handlar om två målglada lag och Forward bör vinna den här matchen mot ett oorganiserat och svagt Valsta Syrianska. Forward har i 3 av lagets 5 senaste matcher spelat över 2.5 mål och vunnit matchen vilket är statistik som talar för mitt spel här. Valsta Syrianska har i 6 av lagets 7 senaste matcher spelat över 2.5 mål och förlorat! I mina ögon är det här spelet klart värt en medelinsats.

  • Match: Forward – Valsta Syrianska
  • Spel: Hemmaseger och över 2.5 mål
  • Odds: 1.91 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar