Sijsling – Klizan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Vi rör oss till Tyskland och Hamburg där jag finner ett spel högintressant, Sijsling möter Klizan och det ska mycket till om holländaren lyckas störa slovaken.

Igor Sijsling är inne i en mörk period och speciellt på gruset där han inte har mycket att hämta. Kommer senast från en förlust i första omgången mot Louk Sorensen i två raka 6-4 6-1, katastrof får man väl ändå säga. Igor har bara lyckats ta 2 av 8 matcher på gruset på ATP-nivå i år, otroligt nog var det mot Haas och Bellucci i Madrid. Men något liknande tror jag inte vi få se imorgon, dels för att han är allmänt dålig på gruset och är inne i dålig period i sitt spel överlag.

Klizan har gått med stora steg frammåt i sitt spel och har presterat väldigt bra på kort tid. Nu åkte han förvisso ut mot Granollers i RG men han är en spelare som oftast håller när han är favorit och slår i underläge. Vi kan räkna ihop 12 segrar och 5 förluster på detta underlag i år, detta är endast ATP.

Vi har två möten noterat mellan dessa herrar och där Martin senast vann två raka 6-2 6-4 och det var på IHard där han är långt ifrån spelet på grus. Igor kommer förmodligen inte ha något att säga till om här och 1.72 på att Klizan ska vinna med två¨raka är taget!

  • Match: Sijsling – Klizan
  • Spel: Martin Klizan -1.5 SET
  • Odds: 1.72 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 10:30

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar