Kohlschreiber – Mayer

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Kohli ska göra upp om en finalplats mot Mayer, vilket inte kommer vara helt lätt och ingen kamp någon kommer ur helt enkelt, om jag får säga det.

Philipp Kohlschreiber övertygade att mot Rosol och plockade ner honom efter två raka 6-4 6-4, imponerande! Hans serve fungerade bra men Rosol gav honom hela tio breakbollar, lyckades endast förvalta tre utav dessa. Imorgon så blir det däremot tuffare mot Mayer, kan han hålla uppe sin serve och göra som mot Rosol, det vill säga inte ge honom många chanser till brytning så kan det bli en jämn historia. Philipp är en sådan spelare som tightar till sig själv när det närmare sig finalen och när det är Mayer han möter imorgon, även på tysk mark så tror jag på en jämn match. Det har blivit en del matcher som har gått över 22.5 genom säsongen samt att inbördes så har det slutat på följande sätt, 6-4 7-6 Mayer, 7-6 7-6 7-5 Mayer, jämna matcher överlag och det är ingen slump direkt.

Mayer har gjort det fint såhär långt och vann enkelt mot Lajovic i en 6-1 7-5 match, han var stabil matchen igenom och höll det han skulle vilket är viktigt i ett sådant här skede av turneringen, han låg på 85% första serve. Han har gjort det han ska ha gjort och den stabila spelaren som han är kommer inte lämna mycket åt tysken, Mayer är lite underskattad tycker jag och att vi får över 2* degen på denna linan håller jag inte riktigt med om. Över 22.5 till 2.08 testas.

  • Match: Kohlschreiber – Mayer
  • Spel: Över 22.5
  • Odds: 2.08 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar