Granada – Moghreb Tetouan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada slipar på spelet inför ligapremiären mot Deportivo, där man i kväll spelar sin sista planerade träningsmatch på försäsongen. Man möter ett lag som man inte ska ha några större problem med, så jag testar mig på ett handikappspel här.

Granada hade en misslyckad fjolårssäsong där man med nöd och näppe klarade sig kvar i la liga. En klar missräkning från klubben som värvade på ganska friskt för att kunna slåss om europaplatserna. Men det är svårt att spela ihop ett lag på direkten sådär, därför tror jag mer på Granada den här säsongen, man har dessutom gjort en del intressanta förändringar i truppen. Till att börja med så har man en ny tränare i Caparros, som man plockat från Levante. En tränare som kan hetta till ordentligt om inte spelarna uppträder som han vill, vilket jag tror behövs i det här laget. Det var lite sommarkollo vissa delar av förra säsongen, där många gled runt och var lite väl bekväma. Men Caparros kommer få ordning på detta och det har man även märkt på försäsongen där Granada gått bra. På sina fyra träningsmatcher så har man tre vinster och ett oavgjort resultat, där man hållit nollan i samtliga vinster. Må hända att motståndet inte varit av det tyngre slaget, men det tror jag inte att kvällens motstånd är heller. Truppen man tagit ut inför match är riktigt stark och det gäller för spelarna att visa framfötterna nu när det börjar närma sig premiär.

Moghreb Tetouan har jag ingen större koll på, mer än att man spelar i högstaligan i Marocko där man tog hem ligatiteln förra säsongen, detta för andra gången i klubbens historia. Det här laget har faktiskt spelat i den spanska ligan en gång i tiden, strax innan landet blev självständigt 1956. Nog om historia, som inte intresserar mig särskilt mycket. Givetvis svårt att säga hur bra det här laget är, man gör dessutom sin första träningsmatch för säsongen i kväll vad det verkar. Granada bör därför vara mer förberedda än marockanerna då man hunnit spela ihop sig under fyra träningsmatcher. Tre poäng bakom Moghreb Tetouan i förra årets ligaspel hittade vi Raja Casablanca, som är den absolut största klubben i Marocko. Detta lag har varit i Spanien på försäsongen och träningsspelat, så jag har det som lite av en måttstock här. Raja Casablanca fick nyligen stryk mot både Elche (1-2) och Cordoba (0-2), två lag som kommer tillhöra botten av la liga. Av de matchrapporter jag läst så har segrarna varit väldigt rättvisa, så det känns inte som toppen av Botola (förstaligan i Marocko) håller någon högre klass. Truppen innehåller nästan enbart inhemska spelare, där undantaget är två backar från Senegal. Inget namn i truppen som jag känner igen.

Till att börja med så blir det låg insats här, då jag har för dålig koll på Granadas motståndare ikväll. Men Caparros kommer trycka ut en stark elva på planen och då ska det vara klasskillnad mellan dessa lag känner jag. Det blir första hemmamatchen på försäsongen och jag tror man vill visa fansen att man blir att räkna med i år.

  • Match: Granada – Moghreb Tetouan
  • Spel: Granada -1,5
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar