Malaga – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Kvällens sena cupmatch från Spanien hittar vi på La Rosaleda där Malaga tar emot Levante. Malaga är normalt sett mycket hemmastarka och jag tror man ger sig själva ett bra utgångsläge inför returen.

Malaga har gått bra i ligaspelet trots att man stod för en liten plump i senaste omgången på hemmaplan mot Almeria (1-2). Det var ingen större insats man gjorde i den matchen men samtidigt så tycker jag att laget gjorde tillräckligt för att kunna vinna. Almeria fick en mycket billig straff precis när Malaga var på gång i matchen och det var direkt matchavgörande. Annars brukar Malaga vara riktigt hemmastarka där förlusten mot Almeria var blott det andra nederlaget på hemmaplan denna säsong. Deportivo La Corunastod för motståndet i förra cupomgången och efter 1-1 på bortagräs så kunde Malaga vinna med mycket enkla 4-1 på hemmaplan. Hos hemmalaget stryker vi Camacho, Weligton, Roberto Chen, Ferreira och Sergio Sánchez. En del försvarsspelare på den skadelistan, men gästande Levante har ingen mördande offensiv.

Levante har gått knackigt den här säsongen och placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket på 15 inspelade poäng. Målskyttet har varit ett stort problem, men man lyckas heller inte täppa till bakåt som under fjolårssäsongen. Nu senast blev det en förlust mot Atletico (1-3) på bortagräs och även fast Levante reducerade till 2-1 så tycker jag att Atleti hade koll på grejerna. Levante slog ut segundalagetAlbacete i förra omgången och man gjorde det tack vare ett mål på bortaplan, då returen på hemmaplan slutade 0-0. Det känns inte som Levante satsar på cupen för fem öre när vi ser vilken trupp man reser till solkusten med. Simao (8/0), Ivanschitz (11/1), Nikos (11/0), Morales (12/3), Barral (14/1) och Iván López (8/0) vilas i det här cupmötet och finns inte ens med på resan. Vidare så är Pape Diop (14/0) på landslagsuppdrag och det tycker jag är det största avbräcket. Diop tillsammans med Sissoko är otroligt tunga att möta på mittfältet och det ser ut som Malaga slipper båda dessa, då Sissoko förväntas starta på bänken.

Jag tycker Malaga har en hyfsad bredd i truppen och just att man saknar lite defensiva spelare tror jag inte spelar så stor roll mot just Levante. Malaga vill ha ett bra utgångsläge inför returen och det finns absolut ingen anledning att slå av på takten även fast man leder med uddamålet. Vi inleder med en mindre insats på spelet och ökar sedan ett par units om hemmalagets elva ser bra ut. Insatsen tillbaka om Malaga tar en uddamålsvinst!

  • Match: Malaga – Levante
  • Spel: Malaga -1 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar