Levante – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Match på Ciutat de València idag när Levante gästas av Malaga i returmötet av Copa del Rey. Levante har ett 0-2 underläge från första mötet att vända och måste verkligen släppa på handbromsen här. Det öppnar upp för mitt spel i matchen. Häng på!

Levante har inte haft samma lycka som under fjolårssäsongen och placerar sig just nu på en nedflyttningsplats i La Liga. Målskyttet har inte alls fungerat särskilt bra under säsongen, men det är ändå försvarsspelet som varit den stora boven. Man ligger inte längre rätt i sina positioner och jobbar hårt för varandra i laget, och då släpper man in mål. 33 insläppta mål har det blivit i ligaspelet så här långt och det är en siffra som endast Elche kan ”toppa” med 35 insläppta. En 2-0 förlust i mötet mot Malaga förra veckan innebär att Levante måste gå på offensiven från start här, vilket även tränare Alcaraz pratat om. Levante har ändå gjort en del mål på hemmaplan mot slutet, så man kan säkerligen pilla in en boll även på Malaga. Levante väljer att vila David Navarro, Morales, Casadesús, Ivanschitz och Sissoko i dagens match. Sedan stryker vi även Pape Diop som är på landslagsuppdrag. Navarro, Sissoko och Diop är väldigt hårda avbräck defensivt och det gynnar verkligen överspelet.

Malaga har stått för en riktigt bra säsong hittills och parkerar på en 7:e plats med endast en pinne upp till Europaplatserna. Formen är lite tveksam och det är tack vare att inte försvarsspelet fungerat särskilt bra. Hemmaförlust mot Almeria (1-2) följdes upp av ett kryss hemma mot Villarreal (1-1) i senaste omgången. Laget har nu släppt in mål i tre raka matcher och det handlar en hel del om skadan på mittback Weligton. Han håller ihop försvarslinjen på ett mycket bra sätt, vilket inte firma Torres/Angeleri lyckats med. Framåt är dock Malaga mycket dugliga och trots att man kommer rotera en del i afton så är man slagkraftiga där. Man kommer få fina kontringsmöjligheter och ska inte behöva gå mållösa av planen. Hos gästerna stryker vi Camacho, Weligton, Sanchez, Ferreira samt Chen som alla går skadad. Noterbart är att det endast är defensiva skadebekymmer hos Malaga.

Det är inte mycket att fundera på hos Levante som måste kliva på framåt från start idag. Men hemmalaget är otroligt svaga defensivt och med det defensiva mittfältet i Sissoko/Diop borta så blir man än mer sårbara bakåt. Tror det kommer svänga rejält här och hoppas vi kliver över 2 mål i matchen. Skulle det bli exakt 2 mål återbetalas insatsen.

  • Match: Levante – Malaga
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar