Getafe – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Måndagsmatch i La Liga där vi beger oss till den spanska huvudstaden och Coliseum Alfonso Pérez. Det är Getafe – Celta Vigo på menyn och det är två lag som är i stort behov av tre poäng. Det borde öppna upp kvällens tillställning och jag tror därför på en del mål i matchen.

Getafe har inte haft någon större säsong så här långt då laget placerar sig på en 16:e plats med 17 inspelade poäng. Laget är farligt nära nedflyttningsstrecket med endast en pinne upp på Almeria ochLevante under strecket. Inte heller formen är särskilt strålande då laget kommer in till kvällens match med tre raka förluster på kontot. Senaste derbyförlusten mot Real Madrid (0-3) må man vara ursäktade för, men både mot Eibar (1-2) och Rayo Vallecano (1-2) hade man nog hoppats på poäng. Med tre raka förluster får vi nog se ett hungrigt hemmalag i afton som kommer trycka på framåt i jakt på tre poäng. Det innebär att man även kommer blotta sig bakåt och det tror jag gästerna kommer kunna utnyttja, trots att Celta inte direkt öst in mål på slutet. En del defensiva bekymmer hos hemmalaget som har mittback Velázquez (13/1) avstängd idag. Vi stryker även högerback Valera (12/0) samt målvakt Guaita (17/0) till dagens kamp. Inte heller Lafita,Yoda eller Babá kommer till spel på grund av skador. Yoda är ett litet avbräck framåt som främste målskytt i Getafe. Men jag tycker inte att fransmannen varit särskilt bra på slutet och han spelar oftast för sig själv.

Celta Vigo hade en pangstart på säsongen och fanns länge med i toppen av tabellen. Men sedan började förlusterna ramla in och laget har nu halkat ner till en 12:e plats i tabellen. Efter skrällen mot Barcelona(1-0) så har inte laget vunnit en enda ligamatch, och det var i början på november. Målskyttet har varit ett stort bekymmer på slutet där bollen verkligen inte vill, trots att laget skapar fina chanser match efter match. Nu gjorde man ingen större match mot Espanyol (0-1) senast, men vi ska komma ihåg att Espanyol är riktigt formstarka för dagen. Idag är det betydligt lättare motstånd på andra sidan planhalvan och det känns som ett perfekt tillfälle för Celta Vigo att hoppa tillbaka på vinnarspåret. Men det finns en del defensiva bekymmer hos gästerna, så jag vågar inte lita fullt ut på någon bortaseger. Till kvällens match stryker vi mittback Fontas (15/0) som är avstängd. Inte heller duktiga högerbackenHugo Mallo (14/0) kommer till spel då han går skadad sedan 1-1 matchen mot Valencia näst senast. Mallo är, enligt mig, en av de bättre ytterbackarna i ligan och är ett stort avbräck för gästerna. Vi stryker även långtidsskadade Oubiña och sätter ett frågetecken för Larrivey som kommer testas sent.

Det här är två lag som verkligen är i behov av en trepoängare för dagen och det tycker jag borde öppna upp spelet i kvällens match. När vi dessutom har lite defensiva avbräck hos båda lagen så hoppas och tror jag att vi går över linan. Vi testar en insats strax under medel på spelet och hoppas att siktet är inställt tills ikväll.

  • Match: Getafe – Celta Vigo
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar