Burnley – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley har nu en poäng upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket där nykomlingen kan ha förtjänat bättre utdelning än den poängskörden som har håvats in över de senaste veckorna. Burnley har släppt in minst ett mål i 19 av sina 21 senaste matcher).

Tottenham hade en aningen tuff vecka bakom sig vid förra månadsskiftet där ett uttåg ur Europa League följdes upp med en förlust i ligacupfinalen mot London-rivalen Chelsea. Anfallsspelet har blivit bättre, där man har plockat fram en riktig striker i Harry Kane, men försvarsspelet har också blivit mer ineffektivt. Det syns även bland resultaten där nu 11 ligamatcher i följd har slutat med minst 3 mål.

Till skillnad från exempelvis Manchester City så har jag svårt att se Spurs fastna i den sista tredjedelen av banan där man är alldeles för kreativt med mycket speed på flankerna. Samtidigt har man visat sig vara ytterst sårbart när man blir överspelat i sin höga press och där är ”Clarets” giftigt med sitt raka spelsätt där man är någorlunda slagkraftigt i sina omställningar. Bidragande till att vi rimligtvis borde få ta del av gott om målmöjligheter i det här mötet. Överspelet på minst 3 gjorda mål i matchen spelas strax över medel.

  • Match: Burnley – Tottenham
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 6,5/10
  • Spelstopp: 14.30 5/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar