Elfsborg – Gefle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg ligger på delad andraplats och man har snittat två pinnar per match – mycket tack vare det fina hemmaspelet på Borås Arena. Man hade en förlustfri svit på sex matcher innan mötet mot IFK Göteborg, vilken slutade 0-1. Spelet var dock helt okej och små marginaler avgjorde matchen. I 8 av Elfsborgs 12 matcher har båda lagen nätat.

Gefle är just nu ett mittenlag i tabellen och imponerar verklige. De var ytterst nära att plocka en pinne från hemmamatchen mot Malmö senast, men åkte på ett sent och olyckligt baklängesmål. Gefle har steppat upp offensivt; gjort 15 mål på 12 matcher och hittat nätet i fem av sex matcher på bortaplan – och då har man ändå mött bland annat AIK, Djurgården och Norrköping.

  • Match: Elfsborg – Gefle
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 17.20, 7/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar