IFK Fjärås – IK Virgo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

I Division 3 Nordvästra Götaland hittar vi en intressant drabbning mellan IFK Fjärås – IK Virgo, där Fjärås måste börja ta mer poäng medan Virgo vill studsa tillbaka efter två snöpliga förluster i rad. Häng med.

IFK Fjärås placerades inför säsongen in i facket med uppflyttningskandidater tillsammans med lag som Skoftebyn, Åmål och Vänersborg. Man öppnade därför okej med ett oavgjort resultat mot Åmål, men efter detta har man tappat allt för många poäng på bortaplan för att kunna hänga med i toppen. Hemmaspelet fungerar utmärkt och man har tagit 100% av sina poäng (10p) hemma på Ögärdets IP. På den naturliga gräsmattan nere i Fjärås är man mycket bättre än vad man är på bortaplan, och det är sådana här matcher man måste vinna för att ta sig upp på den övre halvan. Senast var man nära att ta sin första bortapoäng trots flera viktiga avbräck. Vänersborgs IF avgjorde dock sista 10-15 minuterna vilket innebär att Fjärås fortfarande har 0 poäng på bortaplan.

En muskelbristning hindrade förstamålvakten Alexis från att spela i matchen mot Vänersborg, men inhopparen Mikael Faltin gjorde en klart godkänd match. Det är oklart om Alexis är spelklar imorgon.Amaro Nyass som gjort 4 mål hittills är tyvärr avstängd i den här matchen. Positivt är att bröderna Wiggeborn återvänder från avstängningar.

IK Virgo är i mina ögon inget toppenlag, och hamnar man i mitten har man presterat en bra säsong. Man är inget direkt spelande lag, man spelar långt på starka spelare som fördelar vidare bollen på kanterna alternativt skarvar vidare i djupet. På hemmaplan fungerar detta utmärkt då deras plan är så dålig att det är ytterst svårt att få igång ett vettigt passningsspel. När man har mött spelande lag på bortaplan har det varit svårare. Man har släppt in 6 mål mot Västra Frölunda i en match där man aldrig var nära att ta poäng även om resultatet skrev 6-4. Man har haft problem med både Dalen och Vallen på bortaplan där båda lagen är av den sämre klassen i den här serien, men i båda matcherna har man efter sena ledningsmål lyckats knipa 3 poäng. Nu har man inte spelat dåligt på senare tid, utan man har stått upp bra emellanåt även mot bra lag, men det är på hemmaplan man är som bäst. Nu har man dessutom 2 raka förlusterdär avgörande kommit på tilläggstid, så frustrationen är stor i Virgo.

Virgo har flera viktiga spelare borta. Målvakten Johan Sundh är avstängd, likaså anfallaren Viktor Lundqvist. Mittfältaren John Sjöberg är skadad och hans ersättare Håkan Alberts kommer inte till spel här. Sedan är det ett stort frågetecken på en av Virgos bästa spelare i Carl-Johan Falk som för tillfället gjort flest mål i laget.

  • Match: IFK Fjärås – IK Virgo
  • Spel: IFK Fjärås (1)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar