Southampton – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Southampton uppnåde inte förväntningarna inledningsvis där man misslyckades med att kvala sig in till Europa League samtidigt som man endast lyckades ta en seger under de 6 första ligamatcherna. Det var dock just i förlustmatchen i hemmamötet mot Man United, där man gjorde sig förtjänt av minst och kanske mer än en poäng, som spelet börjat klicka. Framförallt så har man hittat rätt i anfallsväg och om man även räknar in en cupmatch så har man nu gjort 2, 6, 3 och åter 3 mål i sina 4 senaste matcher. Noterbart att det även har varit relativt tufft motstånd i ligaspelet under den här perioden där vändningen borta mot Chelsea kom till efter en imponerande insats. .

Leicester avslutade fjolårssäsongen med att vinna 7 av de 9 sista matcherna i jakten på ett säkrat kontrakt, och man har fortsatt på den inslagna vägen där man inte ser ut att behöva slåss i tabellens nedre regioner under resten av det här spelåret. Endast en förlust över de 8 inledande omgångarna innebär att man placerar sig bland topp-5 och än mer imponerande till resultatraden att man alltjämt inte har lyckats hålla nollan intakt och i hälften av matcherna har man räddat poäng efter underläge.

Leicester har visat karaktär i pressade situationer och haft utdelning framåt, för man har agerat både avvaktande och passivt i några av tillställningarna hittills och jag vill nog tro att man kunde ha straffats hårdare om spelschemat, som ändå har varit relativt behagligt så här långt, var aningen tuffare. Medelinsatsen spelas på den raka hemmasegern på Southampton.

  • Match: Southampton – Leicester
  • Spel: Southampton
  • Odds: 1,80 @ Nordicbet
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 16.00 17/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar